Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2006

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένατο τεύχος του περιοδικού ΦΟΥΑΓΙΕ.



«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Η κινηματογραφική αυτή υπόσχεση ισχύει απόλυτα και για το θέατρο, αφού ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που αρχίζουν και πάλι, δειλά – δειλά, κάποιες παραστάσεις, οι περισσότερες επαναλήψεις από το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, αλλά κυρίως είναι ο μήνας που ετοιμάζονται πυρετωδώς οι παραστάσεις της καινούργιας σαιζόν.

Το ΦΟΥΑΓΙΕ πιστό στο ραντεβού του Σεπτεμβρίου είναι και πάλι εδώ, αποτιμώντας τη θεατρική κίνηση του καλοκαιριού και ανιχνεύοντας στα παρασκήνια και τις πρόβες το θεατρικό τοπίο που θα εμφανιστεί μπροστά μας τον χειμώνα.

Μαζί μας είναι οι Παύλος Μάτεσις, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Βαρνάβας Κυριαζής, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Λέα Μαλένη και οι αδελφοί Κούφαλη που δίνουν το στίγμα τους στο θέατρο μέσα από τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις τους.
Μαζί μας είναι δυο μεγάλες μορφές του θεάτρου τον αιώνα που πέρασε. Ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος και η Βάσω Μανωλίδου.
Μαζί μας είναι και όλες οι παραστάσεις του καλοκαιριού που ήρθαν κοντά μας μέσα από το φεστιβάλ Αθηνών, το πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ των τελευταίων χρόνων.
Μαζί μας είναι η Μαρίκα Θωμαδάκη και ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καίριες επιφυλλίδες τους, αλλά και η Άννα Φόνσου με το όνειρο της ζωής της, το σπίτι του ηθοποιού, να είναι σχεδόν έτοιμο.