Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2006

Οι Film στο Lab 22! Μαζί τους, Abbie Gale και Motif De Still




Μετά από δυόμιση μήνες, οι Film επανέρχονται σε Αθηναϊκή σκηνή στο πλαίσιο του 4ου κύκλου της περιοδείας “Angel B”. Αυτή τη φορά, το όμορφο Lab 22 θα υποδεχτεί τους Film και τα δύο εξαιρετικά σχήματα που θα ανοίξουν για αυτούς: τους Αθηναίους Motif De Still - μια τριμελή νέα μπάντα με έντονες αναφορές στον ηλεκτρονικό ήχο αλλά και έντονη ροκ παρουσία και με εξαιρετικά γυναικεία φωνητικά – και τους Πατρινούς Abbie Gale – ένα πολύ αγαπημένο σχήμα με εξαιρετικές μελωδίες και πολύ όμορφη γυναικεία φωνή.

To Lab 22 είναι ο πάνω χώρος του νέου Club 22 στην Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής και φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν!

Οι Film βρίσκονται σε περιοδεία στην Ελλάδα, την τελευταία για παραπάνω από ένα χρόνο, και ετοιμάζονται για την πρώτη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2007 όπου θα εμφανιστούν σε πέντε χώρες!
Αυτή τη περίοδο ακούγεται πολύ στο ραδιόφωνο το δεύτερο single του Angel B, το “Alarm”, και στην studio και στην remix εκτέλεση στη καταπληκτική δουλειά του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00 με τους Motif De Still σε ένα σετ που θα ξαφνιάσει πολλούς μια και η μπάντα είναι καταπληκτική επί σκηνής! Στη συνέχεια οι Abbie Gale θα παρουσιάσουν ένα σετ με κομμάτια από το album τους, Family Life, αλλά και νέα τραγούδια τους! Οι Film θα κλείσουν τη βραδιά με ένα σετ με τραγούδια από τα δύο άλμπουμ τους τα οποία έχουν αγαπηθεί πολύ!

Lab 22, Ακαδημίας κ Ζωοδ. Πηγής (είσοδος στο στενάκι Κιάφας)
Πόρτες: 21.30
Είσοδος: 12 ευρώ (με ποτό)

Film info: www.filmband.gr
www.myspace.com/filmgreece

Management: MoreMusic management
Κώστας Πλατής 0030 6932 308092