Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2006

Gad Live @ Lab 22 - 22 Δεκεμβρίου & after dj set


Gad
Live @ Lab 22
22 Δεκεμβρίου
& after dj set


Οι Gad επανέρχονται στα live με μια εμφάνιση στο Lab 22, τη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου! Το electro pop ντουέτο των Ηρακλή Αναστασιάδη (Atria) και Κώστα Αντωνιάδη (Narrow Paths) θα εμφανιστεί με τη βοήθεια φουλ μπάντας για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του πρώτου του άλμπουμ, “System May Fall”, αλλά και μερικές επιλεγμένες διασκευές που θα κάνουν αίσθηση!

Οι Gad εμφανίστηκαν στο προσκήνιο το 2005 με το κομμάτι “What Hides In There” που συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “Greek Electro 2” (Universal). Στη συνέχεια, ετοιμάστηκε ολοκληρωμένο το ντεμπούτο album του σχήματος και έγιναν και οι πρώτες live εμφανίσεις (Greek Electro Festival III, Φεβρουάριος 2006) αλλά και τα πρώτα dj set (καλοκαίρι 2006). Οι Gad είναι τώρα έτοιμοι να βρεθούν συχνότερα επί σκηνής αλλά και να δουν την κυκλοφορία της πρώτης τους δουλειάς!

Στο Lab 22 η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.30 με ένα warm up dj set και θα ακολουθήσει το live set των Gad! Στη συνέχεια τη βραδιά θα κλείσει ένα ακόμα dj set από τον Ηρακλή Αναστασιάδη ολοκληρώνοντας μια βραδιά που αναμένεται εντελώς… festive!


Gad info: www.gadmusic.gr
www.myspace.com/gadgreece

Management: MoreMusic – www.myspace.com/moremusic_greece