Σάββατο, Μαρτίου 10, 2007

KAV (HAPPY MONDAYS/ Shotgun Suzzey) DJ SET

Παρασκευή 16 Μαρτίου
Στάβλος, Θησείο

Σάββατο 17 Μαρτίου
It’s Only, Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο κιθαρίστας των Happy Mondays, Kav, θα προσφέρει σε δύο βραδιές, δύο dj set με άφθονη indie/electo/dirty soul μουσική! Στον Σταύλο στο Θησείο τη Παρασκευή 16 Μαρτίου και στο It’s Only στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 17 Μαρτίου, ο Kav θα κρατήσει ηλεκτρισμένο το set του δίνοντας πολλούς λόγους για ατελείωτο χορό! Η ικανότητά του να μπλέκει νέες μπάντες και white label ήχους με κλασικά κομμάτια από τις προηγούμενες δεκαετίες μαζί με την δεκαετή πείρα του στο djing εγγυάται ότι η κάθε βραδιά θα είναι εκρηκτική!

Ο Kav έχει ιστορία στο χώρο της μουσικής.
Είναι μόνιμος dj (όχι… της αρπαχτής) για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχει διατελέσει ο ίδιος επιτυχημένος ιδιοκτήτης club και προμότερ σε φεστιβάλ! Ο Kav έχει ακόμη διατελέσει frontman και κιθαρίστας σε διάφορες μπάντες και σήμερα είναι ο συν-συνθέτης και ο κιθαρίστας των περιβόητων Happy Mondays οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν άλμπουμ μέσα στο 2007!

Τα set του Kav αποτελούνται από μια εκλεκτική μίξη indie, electro και dirty soul. Ο dj έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο και μπλέκει το νέο (καμιά φορά και το ακυκλοφόρητο!) με το κλασικό: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να παίζεις νέο υλικό, που δεν έχει γίνει hype ακόμα. Αν θέσεις ψηλά τα στάνταρ, συγκρίνεις τα νέα κομμάτια με τα κλασικά και παρόλα αυτά τα ακούσεις να στέκονται κοντά τους, τότε αξίζουν να παιχτούν!» λέει ο ίδιος. «Τους τελευταίους μήνες τα dancefllors σε όλο τον κόσμο έχουν ξετρελαθεί με γκρουπ όπως οι ‘Datarock’, ‘the View’, ‘Justice Vs Simian’ & ‘The Gossip’. Αυτό είναι ένα πραγματικό τεστ για τη νέα μουσική» καταλήγει.

Ο Kav βρέθηκε στον Καναδά στις αρχές του 2007 για μια dj tour με καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτόν τον μήνα εκτός από τα dj sets στην Βρετανία θα βρεθεί και στο Miami Winter Music Conference αμέσως μετά την Ελλάδα για την οποία έχει εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και ενώ έχει γυρίσει τον κόσμο έχοντας παίξει σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Β.Αμερική, δεν είχε έρθει ποτέ στη χώρα μας! Για την ακρίβεια ο Kav βρίσκεται σε συνεχή dj τουρνέ επί δύο χρόνια! Μερικές από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις του ήταν το ‘Return to New York’ με τον Arthur Baker και τα Global Gathering & Fuji Rock festivals. Ακόμα ο Kav ήταν ο Dj στην Αυστραλιανή τουρνέ του πρόσφατα εκλιπόντος James Brown!

Οι νέοι Happy Mondays θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2007 και έως τότε η μπάντα θα περιοδεύσει στα καλοκαιρινά φεστιβάλ. Ανάμεσά τους θα παίξει και στο Coachella 2007 μαζί με Rage Against The Machine, Kooks, Kaiser Chiefs και Klaxons, ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Ο Kav είναι ακόμα υπεύθυνος για τη σειρά events “Getloaded” και το φεστιβάλ με το ίδιο όνομα το οποίο και ρόκαρε το Λονδίνο από το 2004/2005. Το Getloaded έγινε και ο λόγος να ξαναφτιαχτούν οι Happy Mondays!
To πιο πρόσφατο project του Kav είναι οι ‘Shotgun Suzzy’ με το “Sleazy Country Rock & Dirty Soul” το οποίο και περιέχει επιρροές από ονόματα κλασικά όπως τους ‘The Band’, ‘The Bees’, ‘The Rolling Stones’, ‘The Meat Puppets’ & ‘The Beastie Boys’. Το act αναμένεται να εμφανιστεί ζωντανά μέσα στο 2007 στο Λονδίνο καταρχήν.

Kav info: www.myspace.com/kavsonic

‘Sympathy For the Devil, for the Chemical Generation’

Παρασκευή 16 Μαρτίου
Στάβλος,
Ηρακλειδών 10, Θησείο
Τηλ. 2103452502
Έναρξη: 23.00
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό

Σάββατο 17 Μαρτίου
It’s Only
Βενιζέλου 17
Τηλ.:2310265131
Έναρξη: 23.00

Info: Κώστας Πλατής, 6932 308092
info@moremusic.gr
www.myspace.com/moremusic_greece