Πέμπτη, Μαΐου 10, 2007

4ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ & ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ - ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ &
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων διοργανώνει εφέτος τον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα
Ο διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 23 & 24 Ιουνίου στο ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα από όλα τα είδη της μουσικής rock – -λαϊκά – παραδοσιακά και ρεμπέτικα από την πόλη μας αλλά και από άλλες πόλεις ενώ θα δοθούν βραβεία για την καλλίτερη σύνθεση, το καλλίτερο τραγούδι, και την καλλίτερη διασκευή.
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να μας αποστείλουν την αίτηση και το demo μέχρι τις 25 Μαΐου στη διεύθυνση :

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΥΛΟΣ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΚ 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ

Την παρουσίαση των καλλιτεχνών και όλης της εκδήλωσης γενικότερα θα κάνει ο γνωστός μουσικός παραγωγός της ΝΕΤ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ενώ την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν, μουσικοί παραγωγοί και καλλιτέχνες που θα έρθουν στην πόλη μας για το σκοπό αυτό.
Ο 3ος διαγωνισμός που έγινε τον περασμένο χρόνο είχε μεγάλη επιτυχία με πολλές συμμετοχές σε αρκετά υψηλό επίπεδο και οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τις συμμετοχές παρέχονται στα τηλ. 24310-77977

Email : kekadi@deka-trikala.gr
Web site :www. matsopoulos.gr


Με εκτίμηση
Ο καλλιτεχνικός δ/ντης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Ετικέτες