Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2006

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ


ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΧΑΡΙΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 10.00 το βράδυ, μία από τις πιο πολυσύνθετες καλλιτεχνικές προσωπικότητες, η Χάρις Τσεκούρα μαζί με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Αργυρώ Καπαρού στην μουσική παράσταση «Αριστοτέλους και Ιθάκης» .
Ο τίτλος ανήκει στην τελευταία της Δισκογραφική δουλεία, με τραγούδια … ζωής , γραμμένα αποκλειστικά για ανθρώπινες καθημερινές ιστορίες.
Η Χάρις Τσεκούρα, διακεκριμένη ζωγράφος εδώ και χρόνια, κατορθώνει με τα τραγούδια που γράφει, να χρωματίζει τα πάθη, την καθημερινότητα, τις ψυχές των ηρώων της διπλανή πόρτας.

Τραγουδούν : Χάρις Τσεκούρα, Αργυρώ Καπαρού και Αντιγόνη Μπούνα.
Στο Πιάνο ο Νίκος Πιτλόγλου, στο Ακορντεόν ο Δημήτρης Γκίνης, στην Κιθάρα η Αντιγόνη Μπούνα, στα Κρουστά ο Νίκος Μάνικας και στο Βιολί ο Κώστας Λώλος.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ, ο γνωστός "λαθρόβιος" Βαγγέλης Γερμανός και ο μη εξαιρετέος "λαθρεπιβάτης" Γιάννης Νικολάου ανταμώνουν στη σκηνή για μια «Κρουαζιέρα στο όνειρο».
Δεν χρειάζονται συστάσεις οι δυο Πειραιώτες τροβαδούροι που δύο δεκαετίες και βάλε, γυρίζουν την Ελλάδα και το εξωτερικό, παίζοντας και τραγουδώντας.

"Απόκληρο με είπες μια βραδιά", "Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω", "Θα ’θελα να ’μουν κηπουρός", "Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε", "Στη μπανιέρα δυο δυο", "Ταξίδι στ’ όνειρο", "Κρουαζιέρα θα σε πάω", Τσιτσάνης, Ray Charles, Beatles και όχι μόνο, αποτελούν την ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ των Γερμανού -Νικολάου.

Είσοδος: 20 ευρώ (με ποτό)
Φοιτητικό - Μαθητικό: 15 ευρώ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Δαναού 13 (στοά), 21200, ΑΡΓΟΣ
ΤΗΛ.: 27510 68537
6977 539986
ΦΑΞ: 27510 69383
e-mail: mousiko-kouti@ebox.gr