Κυριακή, Μαρτίου 11, 2007

Αγαπητοί Γαλερίστες,



το τεύχος Μαρτίου (#18) της ΓΑΛΕΡΑΣ, βρίσκεται ήδη στα περίπτερα της γειτονιάς σας, ή στο κατώφλι της πόρτας σας αν έχετε προτιμήσει τη διαδικασία της συνδρομής.
Με θέματα όπως: "Η Παιδεία πριονίζεται" του Χρήστου Κάτσικα, "ΠΑΟ εναντίον ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ" της Ελένης Ηλιοπούλου, "Όταν η δικαιοσύνη μεταναστεύει" του Βασίλη Χρονόπουλου, ερωτήσεις του στυλ "Τί είν' η πατρίδα μας;" των Γιώργου Κυρίτση και Άγγελου Τσέκερη, ένα κόμικς-ντοκουμέντο για το Ιράκ, του Joe Sacco, και πολλές άλλες λέξεις και εικόνες, σας περιμένει για επιβίβαση.

Με σταθερό το σύνθημα "ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ", συνεχίζουμε την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστέγων. Είμαστε σε καλό δρόμο!

Από Δευτέρα 26 Μαρτίου, με την βοήθεια του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ξεκινάμε προπονήσεις στο γήπεδο του Ρουφ ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη o Διαγωνισμός σκίτσου για το έμβλημα της ομάδας που θα λάβει μέρος. Περισσότερες πληροφορίες, και στο www.galera.gr
Όσοι θέλετε και μπορείτε, πιάστε χαρτί και μολύβι ή pc/mac και photoshop και δημιουργήστε. Οι υπόλοιποι, ενημερώστε τους φίλους σας...

Το επόμενο ταξίδι, θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου. Περιμένουμε όπως πάντα, τις συμμετοχές σας για τα "100 ΠΡΩΤΑ", έως την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Καλοτάξιδοι!