Τρίτη, Μαρτίου 20, 2007

Οι Film κλείνουν την Angel B tour στην Αθήνα Planet Music, Παρασκευή 23 Μαρτίου


Μετά από 13 μήνες στον δρόμο, μετά από δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μετά από εκατοντάδες πολύ όμορφες στιγμές, συζητήσεις και γνωριμίες με υπέροχους ανθρώπους και μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα, οι Film κλείνουν τη μεγάλη περιπέτεια με τον τίτλο Angel B tour, στο Planet Music, στην Αθήνα, τη Παρασκευή 23 Μαρτίου. Η παρουσία όλων των φίλων τους αλλά και αυτών που για κάποιο λόγο δεν έχουν ακόμα προλάβει να τους απολαύσουν live είναι απολύτως επιβεβλημένη!

Οι Film θα ερμηνεύσουν όλα εκείνα τα τραγούδια με τα οποία τους αγαπήσαμε, είτε πρόκειται για το ντεμπούτο τους, No Luggage, είτε για το τρέχων άλμπουμ, Angel B.
Το show τους είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό αλλά προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με τα φώτα και την ένταση του τέλους μιας μεγάλης περιοδείας!

Οι Film όπως έχει ανακοινωθεί θα αποσυρθούν για να γράψουν νέο υλικό για το επόμενο άλμπουμ τους που αναμένεται στο τέλος του 2007 με αρχές του 2008.

Η σπέσιαλ βραδιά θα ανοίξει με τους Gad, ένα εξαιρετικό electro pop σχήμα το οποίο ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου μετά το Πάσχα.

Είσοδος: 12 ευρώ
Πρώτη μπύρα: 3 ευρώ
Πόρτες: 22.00
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς

Info: www.myspace.com/filmgreece, www.filmband.gr, www.myspace.com/gadgreece
www.myspace.com/moremusic_greece