Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2007

Raining Pleasure Live @ Planet Music,


κλείνοντας τον κύκλο του Reflections
Μεγ. Δευτέρα, 2 Απριλίου

Οι Raining Pleasure επιστρέφουν στην Αθήνα και κλείνουν την Ανοιξιάτικη περιοδεία τους στο Planet Music! Τη Μεγ. Δευτέρα, 2 Απριλίου, το αγαπημένο συγκρότημα από την Πάτρα δίνει μια σημαντική συναυλία, όχι μόνο λόγω του ότι είναι η κορύφωση της περιοδείας τους αλλά και επειδή αυτή η συναυλία σηματοδοτεί το τέλος του κύκλου του Reflections, του χρυσού άλμπουμ των Raining Pleasure με τη μουσική του Μάνου Χατζηδάκι.

Οι Raining Pleasure στο Planet Music θα παίξουν το Reflections αλλά θα κάνουν και ένα πέρασμα, στο δεύτερο μέρος, από την ροκ πλευρά τους και θα μας δώσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους (Fake, Capricorn, Love Me Love Me Love Me, Dancing Queen, Only Through You, Is That Yoo?) αλλά και τραγούδια που θα περιληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ τους το οποίο θα ξεκινήσει να ηχογραφείται το καλοκαίρι αλλά θα αρχίσει να ετοιμάζεται στη βάση τους, στο Ρίο, αμέσως μετά το Πάσχα! Η βραδιά στο Planet Music θα καταλήξει σε ένα μεγάλο πάρτι με καλή διάθεση και εκπλήξεις σε ένα πρόγραμμα δυόμιση περίπου ωρών!

Οι Raining Pleasure, το μεγαλύτερο Ελληνικό αγγλόφωνο συγκρότημα, θα εμφανιστούν στο Planet Music τη Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου.

Πόρτες: 22.00
Είσοδος: 13 ευρώ
Πρώτη μπύρα: 3 ευρώ
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς
Info: 210 9237109
www.myspace.com/rainingpleasure