Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ …ΦΥΣΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ Ο ΑΕΡΑΣ …στον ΙΑΝΟ

Ζωντανή παρουσίαση – Συναυλία

Δευτέρα 30 Απριλίου, 9.30 μ. μ.

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου




Την Δευτέρα 30 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ η Μικρή 'Αρκτος σας προσκαλεί στην παρουσίαση - συναυλία του πρώτου δισκογραφικού άλμπουμ του νέου τραγουδοποιού Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη με τίτλο Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Στην παρουσίαση του CD θα τραγουδήσουν ζωντανά τόσο ο ίδιος ο τραγουδοποιός όσο και τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ (Γρηγόρης Κλιούμης, Κώστας Παρίσης οι οποίοι συμμετέχουν στο CD ερμηνεύοντας το Ποτάμι μαύρο) αλλά και οι Νατάσσα Μποφίλιου και Μαρία Παπαγεωργίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, και γίνεται μόνο με κρατήσεις στα τηλέφωνα (210- 3217917- εσωτ. 203).



Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης ξεχώρισε στην Δεύτερη Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής 'Αρκτου το 2004. Ο νεότατος τραγουδοποιός

–σήμερα 25ετής-, από τις Σέρρες, μας είχε ευχάριστα αιφνιδιάσει με δύο τραγούδια του, το Ποτάμι μαύρο και την Επαρχία, που διακρίθηκαν για τους ευαίσθητους στίχους τους, για την ώριμη μουσική τους, αλλά και για την ιδιαίτερη ερμηνευτική τους απόδοση από τον ίδιο.

Μετά από 3 χρόνια, η Μικρή 'Αρκτος παρουσιάζει σήμερα, την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, με γενικό τίτλο Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας.

Έντεκα καινούργια τραγούδια, που ολοκληρώνουν την καλλιτεχνική εικόνα του νεαρού τραγουδοποιού. Τα έντεκα αυτά τραγούδια, συμπληρώνουν στο δίσκο η Επαρχία και το Ποτάμι μαύρο, διασκευασμένα από τον Κώστα Παρίση και τραγουδισμένα σε δεύτερη εκτέλεση από τα Υπόγεια Ρεύματα…

Την ενορχηστρωτική ευθύνη του δίσκου φέρει ο Κώστας Παρίσης, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Παρασκευάς Καρασούλος.


Επικοινωνία
Ειρήνη Λαγουρού, 210 9243469 – 6977 247725


Χορηγός επικοινωνίας: www.Hridanos.gr

1 Comments:

At Κυριακή, 20 Μαΐου, 2007, Anonymous Ανώνυμος said...

Πολύ καλό cd.
Μπράβο

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home