Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

Honest Touch A pop/new age/orchestral journey...

Planet Music
Δευτέρα 23 Απριλίου


Το βραβευμένο ορχηστρικό project HONEST TOUCH εμφανίζεται live στο Planet Music, τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Το project αποτελείται από την Φώφη Μανιαδάκη και τον Σάμυ Ελγκαζάρ και υποστηρίζονται από μια πενταμελή μπάντα.
Τη μουσική συνθέτει και ενορχηστρώνει ο Σάμυ, με τη Φώφη ως σολίστ στο πιάνο.
Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2005 με την δισκογραφική εταιρία Polytropon Records και διανομή Universal Music.
Ο mastering ηχολήπτης Vlado Meller (Sony Music Studios) που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Barbara Streisand, Prince, Celine Dion, πρόσφερε με την εμπειρία του μοναδικό ήχο στο δίσκο “Memories From A Dream”.
Με πολύ προσωπικό τρόπο, οι Φώφη και Σάμυ συνδυάζουν τα μουσικά στιλ, της Pop, New Age και ορχηστρικής. Αναφέρονται στη μουσική τους ως κινηματογραφική Ποπ μουσική ή όπως την αποκαλούνε “Σιωπηρή Ποπ” (Tacit Pop). Το project έχει λάβει μεγάλη επιτυχία και ευνοϊκές κριτικές από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Το ορχηστρικό τραγούδι “Luce Lontana” πήρε πρώτο Βραβείο στην ορχηστρική κατηγορία και τρίτο Βραβείο στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού 2002 NSCA Song Contest στις ΗΠΑ.
Το πρώτο τους άλμπουμ ψηφίστηκε μεταξύ των φιναλίστ των βραβείων 2007 Independent Music Awards (ΗΠΑ) στη κατηγορία New Age δίσκο.
Έναν μήνα αργότερα, το project έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες και κέρδισαν την κατηγορία Best Keyboard Player στα βραβεία 2007 International Online Music Awards (Καναδά).
Ο Paul De Micheli του ραδιοφωνικού σταθμού Mondo Blu (Ισπανία) γράφει: “Υπέροχα-επεξεργασμένες μελωδίες που θα ήταν αντάξιες ενός John Williams ή πράγματι ενός Ennio Morricone”.
Ο Colin Lynch (Καναδά) αναφέρει στο περιοδικό IOM: “Αυτό το πολύ ταλαντούχο και σκανδαλώδης ικανό σύγχρονο κλασικό σύνολο μπορεί να σας συγκινήσει σε βαθμό που δεν φαντάζεστε.
” Ο Dan MacIntosh, μουσικός κριτικός του Indie-music.com (ΗΠΑ) λέει ότι:
“Ο ήχος τους είναι πληθωρικός, με μια ευχάριστη ορχηστρική αίσθηση, και μπορείτε εύκολα να φανταστείτε ένα μεγάλο μέρος της μουσικής ως κινηματογραφικό soundtrack.”

Η μουσική των Honest Touch χαρακτηρίζεται από ένα γνήσιο και συναισθηματικό χρώμα: μουσική που συναρπάζει το νου και τη ψυχή του ακροατή.
Για περισσότερες πληροφορίες και μουσικά δείγματα επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα (www.honesttouch.com). Μείνετε συντονισμένοι με τους Honest Touch, μια μουσική που προσφέρει μοναδική αίσθηση.

Έναρξη: 22:00,
Είσοδος: 15 ευρώ
Planet Music: Λεωφόρος Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ: (210) 9237 109

Ετικέτες